DET KØRER NU DOBBELT SÅ GODT

Man skal helt bogstaveligt stå tidligt op, når fiskene skal leveres på de rigtige adresser og til tiden. Det har Fiskehallen Tvilling altid bestræbt sig på, og den gode nyhed er, at det på det seneste er blevet mindre kompliceret.
 
Det skyldes samarbejdet med Treiber, som har leveret os et moderne, fremtidssikret system. Vi har fået et oversigtsværktøj, der har gjort livet lettere for chaufførerne og givet folkene i hovedsædet på Fisketorvet et super overblik over de daglige 200-300 leveringer på hele Sjælland og Lolland-Falster.
 
Nu kan vi også ansætte en mindre rutineret chauffør, da han kan sidde og kigge på sin app og bare køre. Nye som erfarne folk bag rattet i vores ”flåde” er bedre udstyret end nogen sinde.
 
Det er en branche, hvor det går ekstremt stærkt, og her tænkes ikke på bilernes fart. Ordrerne kommer ind aftenen inden eller endda om natten til den dag, hvor fiskene skal leveres. Allerede kl. 06 kører de første biler af sted, og derfor er det alfa og omega, at effektiviteten er i højsædet.
 
Hvor der tidligere indimellem opstod panik, har det nye værktøj fra Treiber givet ro på. Der er ikke på samme måde behov for kommunikation mellem kontor og chauffører. Chaufførerne ved altid, hvor de skal køre hen, og på Fisketorvet følger man med og kan give kunder besked, hvis en bil fx er en halv time forsinket. Systemet er skruet sammen, så ingen oplever spildtid, samtidig med det er virkelig nemt at bruge.
 
I det omfang, det er muligt, satser vi på at få vores lastbiler til at køre så miljørigtigt som muligt. Som noget helt nyt kan man møde vores første elbil på vej med friske leveringer, og flere er på vej.
 
Kontakt os på tlf. 39 16 38 00.
 
Fiskehallen Tvilling A/S
Kattegatvej 63 • 2150 Nordhavn
Bestilling/telefon: 39 16 38 00 • Personlig betjening: kl. 04.00 - 14.00